Hoi meiden. Het was de bedoeling dat we gisteren macaroni aten, maar we kregen eters dus hebben we iets gehaald. Ik had dus gehakt uit de diepvries gehaald, maar ben het gisteren helemaal vergeten te bakken. Kan ik het vandaag nog bakken? Of kan ik het beter wegdoen?
Even kijken, ruiken.... Het kan nog prima als je het in de koelkast hebt laten ontdooien, maar als je het al buiten de koeling hebt gehad zou ik even kijken en ruiken.
Nee ik heb hem buiten de koelkast laten dooien. Maar toen hij gedooid was heb ik het wel in de koelkast gezet. Ik dacht dan bak ik het gehakt gisterenavond en dat ik er dan vandaag Macaronie van zal maken.
Gewoon even bekijken en ruiken inderdaad. Als er een nare geur vanaf komt of het is bruin dan zou ik het niet meer gebruiken, maar anders..waarom niet?
Bij gehakt ruik en zie je het echt als het niet meer goed is; het is dan bruin geworden en ruikt erg weeïg, die lucht herken je wel als zijnde niet goed meer.