Waarmee wraps vullen??

Discussie in 'De lounge' gestart door Minny, 14 jul 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. sam32

    sam32 Bekend lid

    14 jul 2010
    701
    0
    0
    NULL
    NULL
    Met boursin cuisine insmeren. Daaroverheen plakjes gerookte zalm, plakjes( in de lengte) komkommer, groene pesto uit potje en daarna pijnboom pitjes. Echt heerlijk!
     
  2. soppie

    soppie Bekend lid

    31 mrt 2011
    837
    35
    28
    NULL
    NULL
    Ik maak het liefst koude wraps met


    *Besmeren met philidelphia kruiden (of bieslook)
    *plakjes gerookte zalm
    *fijn gesneden tomaat
    *plakjes komkommer
    *veldsla

    Mmmmm krijg er spontaan trek in:D
     
  3. Delta

    Delta Niet meer actief

    rauwe of gerookte zalm met roomkaas en ijsbergsla .. heerlijk lekker met kopje soep
     
  4. soppie

    soppie Bekend lid

    31 mrt 2011
    837
    35
    28
    NULL
    NULL
    Oja je kan als koude wrap ook heel goed dit proberen:

    *philidelphia naturel
    *carpaccio
    *rucolasla
    *geraspte oude kaas
    *pijnboompitten
     
  5. bloem82

    bloem82 VIP lid

    5 sep 2007
    11.197
    601
    113
    Ik heb vorige week wraps gekocht, moet je die ook nog "behandelen" voor je het eet (bijv in de oven)? Of zijn ze gelijk klaar voor gebruik.
     
  6. sam32

    sam32 Bekend lid

    14 jul 2010
    701
    0
    0
    NULL
    NULL
    Wel heel even in de magnetron of pan
     

Deel Deze Pagina