Hoi, Wij gaan zelf groente hapjes maken als Jamie 6 maanden is en nu zitten we dus even te zoeken hoe we het beste het vlees kunnen bereiden. Iemand tips?
Gewoon bakken in een weinig magarine / bakboter. Je kunt het ook koken maar dat smaakt echt nergens naar... Geen zout of peper toevoegen natuurlijk. Ik heb de eerste twee weken (vanaf 6 maanden zijn we vlees, gevogelte en vis gaan geven) de kipfilet en kalkoen, kabeljauw gekookt maar daar ben ik snel mee opgehouden want het smaakt echt nergens naar
Kip koken we altijd voor Eva, daar zijn we met 9 maanden mee begonnen en de eerste maanden was dat het enige wat ze lustte... en mijn vriend vindt het trouwens ook heerlijk, dus dat het nergens naar smaakt, dat valt wel mee, wat kip betreft dan . Andere vleessoorten zijn wat minder lekker om te koken.
Hier ook inderdaad in 1 pannetje, lekker makkelijk! En nu soms nog steeds als wij iets eten wat Eva niet lust en ik geen zin heb om moeilijk te doen .