Waarvan heb jij al moeten kokhalzen en eet je het nu nog?

Discussie in 'De lounge' gestart door Moedertjevj, 12 mei 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Devy

    Devy Fanatiek lid

    23 aug 2008
    3.437
    1
    0
    Tilburg
    Nee hoor er is echt Clinton Icetea. Voorheen in het assortiment bij bijvoorbeeld de C1000. Google maar eens. :)
     
  2. janna76

    janna76 Fanatiek lid

    8 nov 2008
    1.412
    0
    0
    huis mamma en boerin
    drenthe
    Toen ik zwanger was v an de oudste heb ik in een taarten fabriek gewerkt. Nu was ik al nooit gek van taart. (Mag het wel graag maken) Maar dit waren echt van die opgespoten diepvries modelletjes. Juk:(.
    En de geur die er dan hing waar de glazuur werd gespoten. Misselijk dat ik er van werd. Jullie weten ook wel dat als je zwanger bent je scherper ruikt.
    Nou voor mij dus geen diepvries taarten meer. Als ik al een stuk ruik dan word ik echt misselijk.

    Dus dan maar eigen gebakken he?:p;):D

    groetjes Janna
     
  3. bloem82

    bloem82 VIP lid

    5 sep 2007
    11.197
    601
    113
    Van schimmel op brood moet ik kokhalzen, heb het vanmorgen nog gedaan met stokbroodjes die ik in de oven wou doen en 1 dag over datum waren, er zaten groene stippen op, brrrr (nog geen week geleden gekocht in verpakking)

    En ik kan niet tegen die scherpe kernen van appels, je weet wel waar de pitten in zitten. Daarom heb ik een hele tijd geen appeltaart gegeten, afgelopen zondag heb ik een stukje appeltaart gehad en zat daar zo'n kern stukje in, heb hem met moeite zonder kokhalzen doorgeslikt, brrrrr.
     
  4. Dani11

    Dani11 Niet meer actief

    filet americain
    oesters
    zult
    balkenbrij
    spruiten
    bloedworst
    koude schotel
    paling
    verse worst of andere soorten worstjes
    die zoete tomaten soep vd chinees
    ice tea
    spa rood
    koffie
    bier
    wijn

    allemaal om te kokhalzen zo goor!!
     
  5. Ckialita

    Ckialita Bekend lid

    28 jan 2009
    993
    0
    0
    Ontbijtspek zo uit de verpakking, die draadjes blijven in mijn keel hangen... Eens in de zoveel tijd probeer ik het, maar het lukt niet :( Dan maar uitgebakken.
    En vroeger zuurkool, ook door die draadjes, maar gek genoeg heb ik er geen last van als ik het opbak, dus dat doen we tegenwoordig zo.
     
  6. Lucia

    Lucia VIP lid

    6 sep 2005
    12.287
    6
    38
    Thuishulp
    België
    Wat is balkenbrij eigenlijk?
     
  7. Devy

    Devy Fanatiek lid

    23 aug 2008
    3.437
    1
    0
    Tilburg
    Dat wil je echt niet weten Lucia. Laten we zeggen een in mijn ogen minder gelukt culinair experiment.
     
  8. upc

    upc Niet meer actief

    Ik heb eens iets wat op een worm leek in mijn stokbroodje kruidenboter gevonden ( van die kant en klare stokbroodjes met boter die je kunt afbakken.) Die koop of eet ik noooooit meer BAH
     
  9. Mamavan5

    Mamavan5 Actief lid

    22 jul 2009
    436
    0
    0
    Stukjes vet aan vlees en snert.

    Wordt echt niet goed als ik een bord snert voor me zie staan vreselijk
     
  10. M02

    M02 Fanatiek lid

    17 nov 2008
    1.372
    0
    36

    Ooooo gets... Heb ik een keer in een restaurant gehad! Bestelde zalmsalade, hadden ze gewoon een blikje zalm inclusief vissenbotjes er in gedaan. Zooo smerig!!
     
  11. M02

    M02 Fanatiek lid

    17 nov 2008
    1.372
    0
    36
    ...Ik heb vaak als ik bijna ongi moet worden een vreselijke afkeer van vis!! Echt erg, terwijl ik er normaal gek op ben.
     
  12. happymama79

    happymama79 Fanatiek lid

    19 mrt 2010
    2.399
    0
    0
    Hier geen fan van:
    - spruiten
    - prei in een papje
    - warme wortelen
    - balkenbrij
    - Hete bliksem
    - sperziebonen
     
  13. Lucia

    Lucia VIP lid

    6 sep 2005
    12.287
    6
    38
    Thuishulp
    België

    Ik heb even gegoogled en het lijkt me idd niet echt appetijtelijk.:D
     
  14. daphne78

    daphne78 VIP lid

    10 mei 2006
    7.311
    0
    0
    Nijmegen
    Ik vind Balkenbrij wel erg lekker, alleen ik moet er niet te veel over nadenken wat er inzit (bah), en scheelt ook wie het maakt hihihi.

    Waar ik van kokhals.. ik probeer het echter niet meer, ben nu volwassen en doe mijn eigen boodschapjes gelukkig.

    Komkommer, met stip op 1
    Tomaat
    Aubergine
    Courgette
    Vis (idd behalve witte vis soorten)
    Paprika

    Het enige waarvan ik ooit over mijn nek ben gegaan wat ik nu nog (smakelijk) eet... Appelflappen. Nam ooit een hap bij mijn oma thuis van een "verse" appelflap. nou... die liep bijna weg gatver!!! Nu bleek die appelflap van een week (of langer) oud.
     
  15. trotseblonde

    trotseblonde Actief lid

    25 feb 2010
    401
    0
    0
    thuismama
    brabant
    wat echt nooit in mijn mond zal verdwijnen is bakleverworst en balkenbrij en die dingen bleeehhhhhhhh,
    wat ik verder heel vies vind is biefstuk, en dan voornamelijk het idee een stuk rauwe kou op te eten:(aarrgghhhh!
     
  16. Chamaro

    Chamaro Fanatiek lid

    9 apr 2008
    3.448
    0
    36
    Vrouw
    Pm-er
    Drenthe
    Ik kook ze zo zacht mogelijk, maar de draadjes blijven..;)
     
  17. nataik

    nataik Fanatiek lid

    18 nov 2009
    1.992
    0
    0
    verzorgende
    Stamppot bruine bonen, was vroeger mijn lievelings eten, krijg het er nu echt niet door.
    Daar moet ik nou van kokhalzen, vroeger moest ik het thuis eten, dan wel met een pot appelmoes en water.
    Gelukkig nu al zeker 5 jaar niet gehad, en het komt ook echt niet in huis, ben blij dat mijn man er ook niet weg van is.
     
  18. Fladdertje

    Fladdertje Niet meer actief

    Ok,hele waslijst :D

    vlees. Hoewel ik wel knakworsten,rookworst en bacon lust maar ik eet geen vlees,vind ik zielig.
    vis. Eet ik maar af en toe. Paling= brrrr!
    Verder lust ik echt geen prei,uien,knoflook,bruine bonen,witte bonen,kidneybonen,bosui en al dat soort dingen waar ik buikpijn van krijg.

    En het allergoorste: de oliebol die ik vandaag vrat en waar een haar in zat,jeggggggggg. En die was NIET van mij!
     
  19. WenT

    WenT Bekend lid

    25 jul 2008
    766
    1
    0
    Service Manager
    Noord-Brabant
    Ohja... en tot snot gekookte witlof... Blègh !
     
  20. Veraenroy

    Veraenroy Fanatiek lid

    2 apr 2006
    3.019
    0
    0
    2 toppers:
    Erwtensoep en warme knakworst.
    Als ik het ruik kom ik al aan't kokhalzen. Wel laatst een pan snert voor manlief gemaakt, en dat ging me redelijk goed af :)
     

Deel Deze Pagina