Ik ben op zoek naar wat lekkere visrecepten en dan niet alleen de zalm . Voor zowel lunch als diner. Wil het echt wat vaker eten maar totaal geen inspiratie en weet ook niet hoe alle vis smaakt. Wie helpt me een eindje op weg?
Empanada's met tonijn! Pakje bladerdeeg blikje tonijn pakje tomatenblokjes 2 eieren 1 teentje knoflook Je kookt de eieren hard en snijdt ze in hele kleine stukjes. Daarna roerbak je de tonijn, de tomatenblokjes en de eieren door elkaar in olijfolie. Dan vul je de bladerdeegplakjes net alsof je een appelflap vult en je bakt ze in 15-20 minuten af in de oven. Serveren met een groene salade en wat chilisaus. ps officieel hoort in het recept ook nog een fijngesneden paprika, maar omdat ik geen paprika lust doe ik die er nooit bij
lekker gebakken tong of scholfiletjes. bakken in de pan met olie en na het bakken lekkere viskruiden erop. mmm