Volgens mij is dat Unoxworst, ew, dat is toch geen worst? Ik vind die echt neit te haggelen, Wij hebben altijd de worst van de appie die bij het verse vleeswaar ligt, of van de markt van de fa Mastenbroek. Daar zit zoveel meer smaak aan. Aankomend weekend ga ik de boerenkool van de tuin halen, voor alles opgegeten is door de koolvlieg. is net zo'n delicatiesse als de boerenkool d'esgargottes
Je bedoelt zodat de lekkere smaak van de worst niet door de hele boerenkool heen trekt?? (en dan blijven er nog genoeg aroma's aan die chemische worst plakken hoor!).
ortels en uien heb je het hele jaar door dus altijd hutspot. Op mijn werk aten ze het zelfs met 30 graden buiten.... Boerenkool ligt gewoon "vers" in het vriesvak (Iglo) en dat smaakt heerlijk! Helemaal met de verse worst van de AH die bij het vleeswaar ligt. Zag dat hij net zo duur is als de Unox XL.... Moet er nu niet aan denken met mijn buikgriep brr