Binnenkort hebben we bij ons een lunch voor 40 personen. Ik wil graag kleine harde broodjes maken. Maar wat doe ik er op? Iemand nog leuke ideeen? In de trend van roomkaas en zalm etc. Ben zelf niet zo goed in leuke combi's verzinnen.
Pistolet met eiersalade eventueel gekookt ei, tomaat en komkommer. Of beenham met mosterdmayo en komkommer.
Mozzarella/pesto/tomaat Brie/walnoot/honing Tosti met kaas en ananas Kipfilet/rucola/ roomkaas Bieslookroomkaas/rucola/zongedroogde tomaatjes Kipschnitzel in plakjes/rucola/rode ui/ mayonaise Tonijn salade van tonijn/appel/mayonaise/rode ui/ kappertjes/ olijven
Filet american ui beetje peper en zout. Ijsbergsla met kip/krab/tonijn salade of een andere salade. Humous met gekookte ei peper zout Brie met walnoten
Roomkaas op open gesneden broodje smeren, plakje gerookte zalm, ijsbergsla, dille-mosterd dressing erover druppelen. Hmmmmm. (Verkopen ze bij de bakker bart, ik dacht; kan ik zélf ook maken,haha!).