Wanneer was het voor jou/jullie "over"?

Discussie in 'De lounge' gestart door Zomerrr, 5 okt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Zomerrr

  Zomerrr Fanatiek lid

  5 jun 2011
  4.950
  375
  83
  Hoi meiden,

  Ik ben benieuwd wanneer er hier gescheiden vrouwen de "keuze" hebben gemaakt om niet langer meer met hun ex verder te gaan.

  Wanneer was het voor jullie genoeg? En gaan jullie nog met elkaar om?
  Zo ja, op welke manier?
   
 2. miss84

  miss84 Bekend lid

  2 okt 2013
  943
  0
  0
  NULL
  NULL
  Op t moment dat m'n ex spullen naar m'n hoofd ging gooien.
  En de liefde voor mij bijna omsloeg naar haat.
  Hij wilde niet scheiden maar ik wel. Hele toestand uiteindelijk.
  En nu nog steeds een hele hoop gezeik can zijn kant. Ik ben happy met m'n nieuwe vriend en dochters. M'n ex zit na 3 jaar nog steeds in de put. En zit ons regelmatig erg dwars .
   
 3. Bubblez

  Bubblez Niet meer actief

  Toen hij zogenaamd naar een andere vrouw moest om muziek te krijgen. Dat was de druppel nadat hij mij al jaren bedroog.
  Geen contact meer maar ik kan wel gewoon een praatje met hem maken..

  Ik hoop niet dat dit voor jullie van toepassing is?:(
   
 4. jada08

  jada08 VIP lid

  14 jan 2009
  7.514
  279
  83
  Wij hadden best wel een goede relatie alleen leefden we meer als goede vrienden dan als stel, daarom besloten om uit elkaar te gaan.
  We hadden beide het idee dat we misschien dan meer gelukkig konden worden met een ander.

  Onze band is nu nog steeds erg goed, en vrijwel dagelijks contact.
   
 5. Zomerrr

  Zomerrr Fanatiek lid

  5 jun 2011
  4.950
  375
  83
  Het gaat de laatste weken/maanden met de dag slechter met onze relatie.

  Ik kan (bijna) niks meer waarderen wat hij doet.
  Voel me steeds minder aangetrokken tot hem zie hem steeds meer als mijn broer zeg maar:p
   
 6. Joycey

  Joycey Niet meer actief

  Het was voor mij al tijden over toen hij dacht dat ik zijn persoonlijke huisslaaf was en hij mij kon rond commanderen met de woorden: dit is mijn huis en ik schop je eruit als je niet doet wat ik zeg - ik woonde in Amsterdam op dat moment en geen mogelijkheid tot een ander huis/kamer ivm de woningnood; ik had voordat ik bij hem ging wonen een eigen huis voor hem opgezegd. Het was allang over toen hij mijn studiefinanciering opmaakte aan drugs voor zichzelf. En het was meer dan over op het moment dat hij zei dat hij zou dansen op het graf van mijn overleden vader; omdat ik weigerde mijn pinpas af te geven om zijn drugsverslaving te voorzien.

  Op het moment dat ik eindelijk de relatie verbrak was het moment waarbij hij de eerste fysieke geweldpleging toepaste en mij aanviel. Ik had een gebroken voet daardoor maar in plaats van pijn hebben, ontplofte op dat moment. Ik was niet bang of geschrokken maar witheet en boos. Ik kon hem van de flat gooien (tien hoog) maar ik heb al mijn zelfbeheersing moeten gebruiken (en dat is nu op :p so watch it) om dat niet te doen. Ik heb het ook niet gedaan en ben een week later in een andere woonplaats verderop gaan wonen en heb nooit meer iets van mij laten horen. Hij verdiende mij niet.

  Ik was en ik ben véél te goed voor dit soort mannen. Not ever ever again. En ik heb er aan overgehouden dat ik hele strenge eisen stel aan mijn partners (want de partner daarvoor was ook 3x niks) en op elk gebied mijn zelfstandigheid bewaar. Emotioneel, fysiek, financieel en bureaucratische zelfstandigheid. Ik kan het mij niet veroorloven om 'alles' te geven van mezelf; en dat wil ik ook niet.
   
 7. tantetil

  tantetil Bekend lid

  1 jan 2010
  768
  162
  43
  Vrouw
  Noord Holland
  Hoi Zomer, ik zie dat je ook 27 weken zwanger bent...dan zou je ook gewoon last kunnen hebben van je hormonen. Het is heel normaal als je je dan wat sneller ergert aan dingen. Zou het daaraan kunnen liggen?
   
 8. Zomerrr

  Zomerrr Fanatiek lid

  5 jun 2011
  4.950
  375
  83
  Zou misschien wel mee kunnen spelen maar voor de geboorte van onze dochter heeft mijn man wat "verkeerde keuzes" gemaakt (feb 2012) daarvoor zijn we in relatietherapie geweest en dat heeft ons op bepaalde punten wel sterker gemaakt alleen mijn gevoel is gewoon echt weg en die irritaties maakt het echt niet meer gezellig bij ons thuis:)
   
 9. Pluisjee

  Pluisjee Fanatiek lid

  15 mrt 2012
  4.589
  19
  38
  Vrouw
  Noord Holland
  Ik dacht ook gelijk hormonen. Onze relatie kent ups en downs. We houden super veel van elkaar maar zo veel mee gemaakt samen.
  Tijdens mijn zwangerschap vond ik hem ook niet meer echt leuk , ik begon me te irriteren , niks was meer goed. Ik heb echt serieus overwogen om weg te gaan bij hem. Het was gewoon op dacht ik , te veel gebeurd te veel gezeur en nu klaar. Ik was er echt heilig van overtuigd , niet echt leuk als je eindelijk zwanger bent van het kindje wat je samen zo graag wilden. Mijn moeder zei meid het zijn je hormonen doe rustig aan en maak geen beslissingen. Ik dacht alleen maar ja ja.

  Nu ben ik zo blij dat ik bij hem ben, ik hou zo veel van hem. Alle dingen waar ik me aan ergerde zijn nu veel minder tot weg. Ik zelf was blijkbaar het probleem.

  Ik kan echt eerlijk zeggen bij mij versterkte de hormonen echt alles. Iets wat Ik normaal niet echt leuk vond , vond ik nu een regelrechte ramp en het einde van de wereld zeg maar. Uiteindelijk kom je in een spiraal waar je niet uit komt en wordt het steeds erger.

  Succes meis en denk goed na en neem nog even geen beslissingen nu je zwanger bent.
   
 10. tantetil

  tantetil Bekend lid

  1 jan 2010
  768
  162
  43
  Vrouw
  Noord Holland
  Wat vervelend om te horen...heb je er wel al over gepraat? Ik heb ook periodes hoor dat ik mij dood erger aan mijn man, maar die gaan dan weer over en is het weer leuk. Ik hoop dat dat bij jou ook zo zal gaan. Ik zou het in ieder geval proberen te bespreken en wachten tot na de geboorte om te kijken hoe het dan gaat.
   
 11. Marlijn82

  Marlijn82 Fanatiek lid

  28 mrt 2012
  1.968
  0
  0
  Overijssel
  Dit, heel herkenbaar, als je het nu niet mee ziet zitten heb je datzelfde gevoel volgend jaar ook nog wel. Ik heb er nu ook weer last van.
   
 12. Zomerrr

  Zomerrr Fanatiek lid

  5 jun 2011
  4.950
  375
  83
  Ik wil nu ook geen overhaaste beslissingen gaan maken hoor:)

  Ben ook gewoon nieuwsgierig wanneer andere een streep achter hun huwelijk en/of relatie hebben gezet.
   
 13. Chillin

  Chillin VIP lid

  22 mrt 2007
  57.129
  557
  113
  Vrouw
  Friesland
  Wij leefden al jarenlang als broer en zus en daar was ik op een gegeven moment klaar mee.
  Maar we zijn nog steeds goed bevriend.
   
 14. tantetil

  tantetil Bekend lid

  1 jan 2010
  768
  162
  43
  Vrouw
  Noord Holland
  Ooh gelukkig...dan is het goed ;)
   
 15. Chaos

  Chaos Actief lid

  5 apr 2014
  269
  0
  0
  Alsof je mijn verhaal verteld! Eigenlijk precies zo, 3jaar geleden en op het zelfde punt. Ook ik ben gelukkig met mijn dochter en hij doet er nog steeds van alles aan om mij het leven zuur te maken. Zonder succes gelukkig!!

  Beste keuze in mijn leven is de keuze geweest om mij hem weg te gaan. Daarna begon mijn leven pas echt! (Kan ik nu achteraf zeggen)
   
 16. sidmick

  sidmick VIP lid

  23 jun 2008
  15.349
  1.853
  113
  Deze vraag stel ik me ook al een tijdje.....
   
 17. Zomerrr

  Zomerrr Fanatiek lid

  5 jun 2011
  4.950
  375
  83
  Sidmick mag ik vragen hoe het komt waardoor jij er zo over denkt?
   
 18. EdelHertje

  EdelHertje Niet meer actief

  Had je deze gevoelens ook voor je zwangerschap?
  Zo née, dan zou het kunnen dat je hormonen nu de overhand nemen.

  Zo ja, waarom dan toch begonnen aan een kindje?
   
 19. sidmick

  sidmick VIP lid

  23 jun 2008
  15.349
  1.853
  113
  Wij hebben 2,5 zeer heftige jaren achter de rug ( onze jongste bleek na zijn geboorte levensbedreigend ziek) 23 weken ziekenhuis opname en daarna bestond alles uit zorgen en verzorgen. In die tijd zijn we elkaar , en misschien.onszelf ook wel, kwijt geraakt. We hebben hier al vele malen over gesproken en beloven beterschap. Dat gebeurt dan ook maar toch komen we steeds op het punt dat de klad erin komt. Het is gewoon lastig als je 2 kinderen hebt die extra veel zorg en aandacht nodig hebben ook je relatie nog op peil te houden. En de laatse tijd heb ik steeds vaker het idee dat ik niet weet of we zonder elkaar gelukkig zullen worden maar ik betwijfel of we het met elkaar nog worden. Mijn man voelt dit totaal niet zo overigens
   
 20. Jurassic

  Jurassic Actief lid

  13 jan 2014
  474
  68
  28
  Ik heb ook lang gedacht dat ik door moest gaan met mijn huwelijk. Inderdaad eerst ook zwanger en hormonen, maar daarvoor ging het ook al slecht. Daarna ook. Steeds slechter, manipuleren, gooien met spullen, ik mocht niet werken, ik was lui, ik teerde van zijn geld, etc. Totdat ik dus een baan kreeg, toen besefte ik hoeveel ik van mezelf was kwijtgeraakt. Uiteindelijk heb ik de kinderen gepakt en ben ik naar m'n ouders gegaan. Nog steeds probeert hij mij te manipuleren en ik begin nu pas een beetje daar los van te komen. Ik heb geen spijt van mijn keuze.
   

Deel Deze Pagina