Wat doe ik met al die groene paprikas?

Discussie in 'De lounge' gestart door Julia1979, 5 aug 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Smile

    Smile Fanatiek lid

    11 sep 2008
    4.358
    0
    0
    In de lasagne...jammie!!
     
  2. evenstar

    evenstar VIP lid

    22 jan 2009
    9.809
    4
    38
    postdoc/docent universiteit
    import Noorderling
    Ja, hier eindigt groen ook in de lasagne. Verder worden ze wel wat zoetiger als je ze heel langzaam fruit met een witte ui.

    Herkenbaar probleem :D Ben zelf dol op paprika, maar de kinderen vinden het niet zoveel.

    Oh, en grillen op een boterham met kaas is ook wel lekker.
     
  3. maja82

    maja82 VIP lid

    30 jan 2007
    15.508
    1
    0
    Ik antwoord ook even, doe dit ook regelmatig;)

    Ik gebruik verschillende, bijvoorbeeld gewoon slasaus (honingmosterd).
    Of heksenkaas, knoflooksaus of zelf een soort knoflooksaus maken van (griekse) yoghurt en knoflook.
     

Deel Deze Pagina