Heb niet alle antwoorden gelezen, dus ik val vast in harhaling .. maar wat ik lekker vind op brood: - vlokken! - vruchtenhagel - slankie smeerkaas - kaas - salami (liefst in combi met kaas) - ham (liefst in combi met kaas) - kipfilet - eiersalade - kip/kerriesalade
-Zelfgemaakte tonijnsalade -Yoghurtmayonaise met tomaten peper en zout. -Avocado met peper en zout, dat is zoooooo lekkerrrr, heb ze net weer gehaald, dus ga ff een bammetje smeren
Ik heb je al eens eerder een link over listeria gegeven, heb je die wel gelezen? Nog maar een keertje dan: http://www.voedingscentrum.nl/EtenEnGez ... /listeria/ http://www.voedingscentrum.nl/NR/exeres ... =Published
ja daar staat toch iets van salades? of bedoelen ze daar een ander soort salade mee? ( huzarensalde ofzo?)
Er staat dat je salades, vleeswaren e.d. na opening niet te lang moet bewaren, dan worden ze gevoeliger voor bacterieen. Dat is natuurlijk altijd al zo, maar omdat je nu zwanger bent moet je daar extra voor oppassen.
oh ok snap hem nu . dus je mag ze eten maar dan gewoon zo vers mogelijk en eigenlijk meteen opeten? nou dat lukt wel hoor. zoiets staat bij mij geen week! bedankt voor je uitleg!
oooh ik zit nu net te denken.... ga morgen heerlijk zelf eiersalade maken.... hmmmmm met beetjekerriepoeder erdoor en zout en peper. das pas lang geleden
Ik maak ook weleens zelf tonijn salade, voorheen met rauwe tonijn, maar die bak ik nu wel eerst, maar da's lekkerder dan uit zo'n bakkie!
oh hou op. krijg nu zon zin in van alles. zit nu een beetje een droge appel weg te werken. tis dat ik vanavond al zuurkool eet want anders ging ik het nu nog maken en opeten! maar morgen weet ik al wat ik eet!
ik heb altijd te veel,ik moet altijd de helft van een aangebroken bakje salade weggooien,ook zonde eigenlijk,maar kan het niet weerstaan als het in de koelkast staat nog dicht,dan duik je de koelkast in en knipoogt dat bakje zo lief naar je,maak hem dan open,eet er 2 bammen mee,en dan eet ik er 2dagen weer niet van,en me partner ook niet,kids ook niet,hup op dag 3 ligt het dan weer in de vuilbak
ooo dit soort eet-topics zijn niet goed voor mij.... toen er laatst over frikandellen werd gesproken heb ik 2 weken lang de snackbarman lastig gevallen....mmmm en bij dit topic kan ik alleen maar melden, BERGEN CHOCOLADE VLOKKEN
Chocoladevlokken inderdaad! En verder: kaas, salami, tonijnsalade, jam en chocoladepasta. Ik wissel graag af
ik eet verschillend sandwithspread tomaat lente ui kaas met laagje marmite of mosterd banaan jamjam pasta of kaas met komkommer of boterhammeworst met mosterd of een lekker hamkaas tosti gebakke eitje op brood lekker hamburgertje hahah zo kan ik nog wel even doorgaan hahah als je je broodje gewoon super lekker maakt mis je de filetamerican enzo ook niet ik was namnelijk verzot op filetamerican met uitjes en eitje en sla hahahha liefs ancie
Ik eet eigenlijk vaak hetzelfde: Kipfilet met tuinkruiden Kaas Smeerkaas Pindakaas Soms ander vleeswaren.