Ik ben een aantal heerlijke lunchrecepten met pita's tegengekomen. Maar kun je die ook langer van te voren maken? Het zou ook voor mijn man zijn, maar die zn lunch maak ik de avond van te voren omdat hij s ochtends om 7 uur vertrekt. Of zou dat slap en taai worden? Wie heeft recepten die lang van te voren gemaakt kunnen worden?
Hier weleens gedaan en het werd taai. Je zou zo'n sistema sla box kunnen proberen en en dan alles los daarin doen. Zo hoeft hij zelf alleen nog maar de pita er s'ochtends bij te doen.
Nee hoor, ik neem ze ook vaak mee als lunch, vaak met kip erin. Maak ze dan ook rustig de avond van te voren hoor... ik vind dat ze gewoon lekker blijven
Die afbakpita's zijn sowieso al wat matig brood, en ik vind ze er niet bepaald op vooruit gaan in 5 uur tijd. Dan zou ik eerder hetzelfde broodje maken op een Libanees platbrood of in een wrap. Echt natte/smeuïge dingen in een los bakje meegeven.