Ooo heb je even! Een dikke snee vers gebakken wit brood met roomboter en kaas Alle soorten kaas Goede mozzarella met peper en zout, daar kan je mij voor wakker maken dat vind ik zooooooo lekker! Uiensoep van mijn pa Stoofvlees uit de slowcooker Turkse pizza Gebraden kip van mijn pa Chinees
Oh dit topic is niet goed.... Waar houdt ik niet van.... In ieder geval: Carpaccio Nacho's met gesmolten kaas, chilisaus, zure room en guacamole Gele m&m's Goede hamburger met cheddar, spek en spiegelei Augurk zo uit de pot Manderijnen en aardbeien Komkommer Verse pizza met rauwe ham, champignons en paprika Gebakken champignons Kan nog wel even doorgaan
Croissantje met pindakaas en kroket? Beide op één? Ik moet toegeven dat ik het wel snap. Denk ik. Toen ik nog op de middelbare zat, zat er even verderop zo’n bruin cafeetje. Je weet wel: met nog van die tapijtjes op tafel, blauwe rookwolken en standaard een kat op tafel. In een tussenuur gingen we daar graag heen, want die eigenaresse serveerde naast haar dubbelgebakken tosti’s, een flink bakje satésaus. Man wat was dat lekker. Ik eet het nu nog steeds en satésaus op een broodje of losse kaassoufflé is ook goddelijk.
Dit is iedereen zijn reactie maar; JA! Mijn favoriet al sinds m’n 12e. Feitelijk heb je gewoon een broodje ragout, een pasteitje. En aangezien ik ook dol ben op satekroketten! dus: croissant, liefst een meergranen, besmeren met lekker pindakaas en daar een kroket op prakken. Je zult me eeuwig dankbaar zijn!
@Iertje81 ik maak ook graag tosti’s met pindakaas! Kipsate dus. Lekker casino brood besmeren met pindakaas, flinke laag kaas en kipfilet ertussen..
@Iertje81 ik doe ook gewoon overal pindakaas op en bij eigenlijk. Heb altijd die 100% pinda van de AH. Die is van zichzelf best dun (goed roeren!) dus die laat zich ook fijn schenken overal op en bij. Zo ontbijt ik dus ook graag met magere kwark, banaan en een lepel pindakaas erdoor!
Mijn moeder en ik doen altijd een wedstrijdje wie het lekkerste sukade vlees maakt en dat doe ik dan 10 uur in de slowcooker. En ja dan staat er dus op tafel een pan van mijn moeder en één van mij. We doen er standaard gekookte aardappels, boontjes en stoofpeertjes bij. Die van mij zijn lekkerder.
Stokbroodje truffel delight van Boosty. Met extra truffel mayonaise mmmm mosselen (gekookt en gebakken allebei heerlijk) vers wit puntje met filet American en uitjes en veel roomboter
Oww klinkt allemaal lekker dames! Ik leeft voor lekker eten! Surinaamse bami Pizza pepperoni met beetje zurige knoflooksausdip Gehaktballen met mozarella in pasta saus uit de oven Mexicaanse borritos Stirfry noodles! En de tosti uit de kantine van de honkbalclub
Zo zuur mogelijk snoep Pepermunt Spaghetti Chinese tomatensoep Thaise kokossoep Vietnamese loempia's Canh Chua Ramen Zuurkool Surinaamse broodjes Uiensoep Ok, ik kan nog wel even doorgaan.
- Sushi - Pizza - Een maisbol met brie, honing en walnoten of filet americain met veel peper en een eitje - Hollandse garnalen - Stamppot rauwe andijvie met spekjes en azijn - club sandwich
Tja, wat eet ik niet graag? Er zijn wel wat dingen die eruit springen! Friet met vegetarische snacks bij mijn moeder. Niet erg bijzonder maar dat heeft vast met de herinnering te maken. Traditionele pasta van mijn schoonmoeder Fricasee (gefrituurde broodjes met o.a tonijn, olijf en harissa) gemaakt door mijn schoonzus Een boterham met hagelslag, nu alweer zo'n 2 jaar niet gehad... Eerste dat ik in NL ga eten Biryani, bij voorkeur gemaakt door mijn Pakistaanse vriendin
Moluks/ Indische rijsttafel gemaakt door mijn stief schoonmoeder. Rendang, saté, atjar, lontong.. Ohhh ik kan daar echt naar uitkijken als we dat gaan eten