welke peren in de oven?

Discussie in 'De lounge' gestart door justme1974, 17 dec 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. justme1974

    justme1974 Fanatiek lid

    20 jan 2009
    3.822
    2.003
    113
    Nou, de vraag zegt het al. Ik wil een nagerecht maken met peren die in de oven moeten. Nu is het zo als je peren koopt, de meeste nog hartstikke hard zijn en ik vraag me af hoe deze zich in de oven na 20 minuten op zo'n 200 graden ontwikkelen? Worden deze lekker. Zelf denk ik aan een gewone handpeer.

    Maar goed, tips dus graag. Ik wikkel de peer in bladerdeeg trouwens.
     
  2. pinter

    pinter Fanatiek lid

    9 jan 2010
    4.015
    1
    36
    noord limburg
    Ik zou denk ik voor de Doyenne peer gaan...
     
  3. edelweiss

    edelweiss VIP lid

    24 jan 2013
    7.328
    474
    83
    Ik zou of een doyenne of een conference peer nemen. Als je naar een groente boer gaan heeft deze eventueel ook rijpe. Maar als je ze nu haalt en ze in huis legt zijn ze snel rijp hoor.
     
  4. owly

    owly VIP lid

    19 aug 2013
    22.314
    10.281
    113
    Mocht je nou peren halen en ze zijn de dag er voor nog niet zacht kun je ze in een zak doen met een banaan zijn ze zo rijp.
     
  5. justme1974

    justme1974 Fanatiek lid

    20 jan 2009
    3.822
    2.003
    113
    super bedankt! Soms is het zo simpel he :D
     

Deel Deze Pagina