ik heb het volgende gemaakt: kippensoep vooraf als hoofdgerecht: salade met appel, komkommer, tomaat en ei gevulde champignons met kruidenkaas en gewone kaas erover, uit de oven borito's (wraps) gevuld met stukjes kipfilet, paprika, ananas, champignons en een sausje toetje: ijs met schepje bananenkwark, plakjes banaan en verschillende hele noten erover
@joy: nou verrassend simpel merkte ik 2 eieren 100gr suiker 100gr bloem en een half zakje bakpoeder (2 theelepels.. maar dat werd hier een half zajke uiteindelijk ) eieren met suiker schuimig mixen bakpoeder met bloem mengen end aarna door de eieren met suiker mengen... 5 minuutjes laten staan.. op een ingevette bakplaat doen (gewoon erop scheppen met een lepel... zakt vanzelf verder in model) en 15 minuutjes op 180graden (wel voorverwarmd dan) maar echt superlekker quote van manlief: "oh horen eierkoeken ZO te smaken!?!" die is fan nu (en uit de winkel lust ie ze niet)
Leuk Saskia, bij ons is de fondue er bij in geschoten andere keer. Ik had nl biefstuk met frietjes en gebakken eieren erop (Pomo a la lobre, gerecht uit Chili) en meloen met ham vooraf. Maar de biefstukken waren zo vreselijk groot (mocht wel een keerjte vond ik) dat we prop vol zaten. Maar het was wel smullen. Hopelijk heeft de rest ook gesmuld!