Ik maak met aluminiumfolie pakketjes van witvis, champignons, prei en een paar flinke eetlepels Philadelphia Bieslook. Half uurtje in de oven of op de barbecue.
Spinazie met groene pesto, erwtjes, sperzieboontjes, mozzarella, Groentenburgers en pasta voor wie dat nog wil
Ik at vandaag bij een vriendin een kindvriendelijk recept. Quinoa met worteltjes (geraspt), perzik, biologisch gehakt en (een beetje) ui. Serveren met Griekse yoghurt. Wij aten er ook nog avocado bij. Helemaal niet verkeerd
Ja zeker.. Ingrediënten: • 1 pakje bladerdeeg (Ik gebruik meestal 8 plakjes maar dat ligt aan je schaal) • 450 gram diepvries spinazie of 600 gram verse spinazie • 500 gram gehakt • 1 pakje aardappelpuree (dit kan je uiteraard ook zelf maken) • 1 zakje geraspte kaas • wat kruiden voor je gehakt (Ik pak elke x andere kruiden) Je kookt de verse spinazie of ontdooit de diepvries spinazie. Indien je verse spinazie gebruikt zou ik deze na het koken even pureren. Je rult het gehakt met de kruiden naar keuze, zodra dit klaar is voeg je de spinazie toe. Hierna maak je de aardappelpuree en voeg je dit ook toe aan het gehakt/spinazie mengsel. Ondertussen ontdooi je de bladerdeeg plakjes, als deze ontdooit zijn bedek je de ovenschaal met de plakjes bladerdeeg tot je geen leeg plekje meer hebt. Vervolgens doe je het aardappeluree/gehakt/spinazie mengsel in de ovenschaal en bouw je hem dicht met plakjes bladerdeeg. Geraspte kaas er over heen en een minuut of 20 in de oven op ongeveer 200/220 graden (wij houden van krokante kaas) Als je besluit te gaan maken, Bon Appetit..
Gisteren nasi gegeten. Vandaag gekookte aardappels, sperziebonen en een balletje gehakt. Lekker makkelijk.
Wij eten vandaag kipfilet uit de oven in een sausje van rode pesto/crème fraiche met pijnboompitten en gerookte paprika. Daarbij rijst en salade.
Man en dochter eten bij mn schoonouders, dacht goulash.. Ik eet op mn werk, zal wel een patatje oid worden..
Ik denk soep, heb te weinig bloemkool voor zo eb geen zin in koken. Daarnaast gooi ik een pizza in de oven denk ik