Aangezien ik niet veel kan vanwege rugpijn en me vriend geen zin heeft om te koken is hij nu pizza aan het halen.
Haha, is echt makkelijk hoor! Alleen wat aardappelen koken (voorgeschilde van celavita ) en daar puree van maken. Mais en bieslook er doorroeren en klaar. Vlees een paar keer draaien en de jus is alleen wat ketjap, sinaasappelmarmelade en water bij het bakvet gooien. En dank je!
Oh leuk haha! Dan misschien nog handig de verhoudingen van de jus: 4 eetlepels sinaasappelmarmelade, 6 eetlepels ketjap en ruim 100cc water. En er hoort nog wat citroensap en knoflook in, maar dat vergeet ik altijd. Eigenlijk is het een marinade waar je later de jus mee maakt (het water zit dan niet in de marinade). Dus je kan er ook nog varkensfiletlapjes oid mee marineren
Stampot andijvie met uitgebakken spekjes en ik heb er een rookworst en gehaktballen bij. Maar dit is voor 2 dagen.