Gister hadden we nog zuurvlees over, met rijst en broccoli. Vandaag Italiaanse frittata met een salade en voor de kinderen nog wat broccoli. Voor morgen heb ik al een grote pan lasagne saus opstaan.
Maandag: Verse risotto met kastanjechampignons, rode ui en tuinerwten. Dinsdag: Rode bieten, gekookte aardappels en een zigeunerschnitzel Woensdag: Nasi, sate, kroepoek en zelfgemaakte atjar tjampoer en rendang Donderdag: Gevulde ravioli met ricotta en spinazie, daarbij een saus van tomaten en een salade met cherrytomaat, rode ui, mozarella, rucola en basilicum en balsamicodressing. Vrijdag: De risotto van maandag. Weer even opbakken en wat verse ingrediënten en bouillon erbij. Zaterdag: Zoete aardappel stamppot met rauwe andijvie en cherrytomaten. Spekjes en een stuk kip Cajun. Zondag: Zelfgemaakte lasagne met daarbij een zoetzure komkommersalade.
Couscous met courgette ui en kipfijfilet gegarneerd met peterselie en limoensap. Salade van ijsbergsla tomaat komkommer en dressing
Vandaag hadden we nog andijvie stamppot van gisteren. Morgen eten we ovenfriet, steak en een salade met van alles en nog wat.
Chili con carne https://www.24kitchen.nl/recepten/chili-con-carne maar dan laat ik het gehakt weg, vind ik niet nodig.
Wij eten dit vanavond: https://www.lekkerensimpel.com/eenpansgerecht-met-orzo/ Eerste keer orzo, ik ben benieuwd.
Vegetarisch kaasburger(?) Nog nooit op dus ben benieuwd Hahaha. Met bloemkoolrijst en nog andere groente