Zullen wel niet echte zijn, maar ik gebruik dit recept als basis voor de rolletjes https://www.24kitchen.nl/recepten/cevapcici
Vandaag hadden we dus weer eters. Dit keer een grote pan bolognesesaus uit de slowcooker en maccheroni gemaakt. Dessert: homemade tiramisu
Vrijdag, zaterdag, zondag: stond de barbecue aan we hadden steeds gasten. vrij: Tomahawk, gegrilde aubergine met granaatappel, gepofte aardappel en ui, paprika, tomaat, knoflook zat: Grote salade, zelf gemaakte saté van kippendijen , gepofte uien, ratatouille Zon: Pizza's van de bbq. Vandaag: Pasta met spinazie/gehaktballetjes en tomatensaus daarbij nog salade
Vandaag mijn nieuwe hulpstuk van de staafmixer uitproberen (een pureemaker), dus we eten aardappelpuree met gekarameliseerde uien, rul gehakt met spek en ui, een schepje stroganoffkruiden en wat room en een witlofsalade