Klinkt ook erg lekker. Besmeer je het gewoon met mosterd? Ik marineer het altijd in ketjap met paprikapoeder, kruidenzout en knoflook poeder. En wanneer de laatste 10 minuten in de oven ingaan doe ik er nog honing overheen.
Vandaag lekker makkelijk wraps met zalm/roomkaas/komkommer/sla Ik maak nog een verse tonijnsalade en doe dat ook op de wraps. Morgen nasi met kroepoek, komkommer en loempia
Heb opeens barstende hoofdpijn dus ik schuif het even door naar morgen en maak als het lukt een omelet met spinazie.
recept van het vlees heb ik niet, dat koop ik kant en klaar bij de slager Maar de groente is een halve courgette, 1 rode ui, 1 rode paprika, half bakje champignons, half zakje peultjes, half zakje sugar snaps en een bakje tuinerwtjes. Dan mix ik een half bekertje olijfolie met 2 teentjes knoflook en wat italiaanse kruiden. Dat strooi ik over de groente heen, hussel alles goed door zodat overal wat olie op zit en dan gaat het 30 minuutjes op 180 graden de oven in.
Oh jammer van t vlees. Makkelijk zeg om dat zo bij de slager te halen, heeft de slager hier niet helaas. Groente ga ik een keer maken, klinkt erg goed. Dankje