Voor het eerst met deze hitte: de BBQ Shaslicks, hamburgers, dunne worstjes, dikke worstjes, teriyaki kipspiezen en speklapjes. Daarbij groentespiesjes (champignon, ui, cherrytomaat) en courgette van de BBQ, stokbrood met kruidenboter en tapenade en huzarensalade.
Pastasalade met uitgebakken chorizo, gerookte kip, mozzarella, cherrytomaatjes en gedroogde tomaatjes, rucola en voor mij wat geitenkaas met honing-mosterd dressing. En ik bedenk me net dat ik de pijnboompitten vergeten ben . Die ga ik dus echt niet meer halen. Misschien vervang ik ze voor walnoten die ik wel in huis heb.
Vanmiddag restje pastasalade gehad en paar frituur hapjes. Vanavond kidneybonen en een bult rauwkost. Heb niet echt honger meer.
Gisteren bij Catch van Simonis gegeten na een dagje strand. Vanavond pizza na een dagje zwembad, kortom ik kook niet met dit weer.