Het vlees is varkenshaasplakjes van een cm of 2 dik, met tussen elk plakje een plakje brie en eroverheen zitten gesneden bosuitjes. De marinade van de varkenshaas kan ik alleen niet plaatsen en die maakt hem zo lekker. Zal volgende week eens vragen aan de slager wat voor marinade het is. Misschien vertellen ze dat wel gewoon?
Die handige man van mij vertelt me vanmorgen pas dat hij niet mee eet vanavond. Ben nog lichtelijk geïrriteerd, want ik had al boodschappen gedaan. Mijn jongste dochter gaat ook nog uit logeren, dus ik denk dat ik mezelf maar trakteer op sushi, oudste dochters een kapsalon en zoon een boterham met omeletje en rauwkost.
Verse Vlaamse friet, angusburgers op een broodje met kaas, bacon, uien, tomaten en hamburgersaus met een kool/wortelsalade.
Wij eten vanavond sperziebonen (favorietje van mijn jongste dochter), gebakken aardappels en een stukje vlees.
Man eet hachee (gemaakt door mijn moeder) met rijst Zoon en dochter eten poffertjes en ik een een broodje met gebakken ei.
Een hele zeldzame aardappels/groenten/vlees: Rode bietjes, gekookte aardappelen en een schnitzel. De jongste krijgt een stukje tartaar ipv een schnitzel
Spruitjes vind het lekker om na het koken in een pan te boeken met geitenkaas en balsamicoazijn. Heerlijk!
Wij eten vanavond gebakken aardappels, rundervink len en tuinbonen uit een pot en spinazie uit de diepvries. Lekker makkelijk