Vandaag inspiratieloos, dus ik heb de kinderen maar laten kiezen. Het wordt kipfilet gevuld met camembert en pesto, aardappel uit de oven met knoflook/rozemarijn/zeezout, gegrilde groenten.
Mijn zoon gaat on-hold bij het revalidatiecentrum. Hij heeft vorige jaar 3 herseninfarcten gehad en het afgelopen jaar keihard gewerkt daar. Nu gaan we kijken hoe het hem vergaat zonder therapie
Wij eten aardappels, snijbonen en gehaktbrood uit de slowcooker, is alleen heel nat dus gehaktbrood gaat straks denk nog even de oven in.
Ik ga bladerdeeghapjes maken met gehakt, prei, courgette en feta erin. Daarnaast een salade. Ben erg benieuwd want heb het nog nooit gemaakt (en ben totaal geen keukenprinses ).
Klinkt goed! Hier vanavond een receptje dat ik een paar jaar geleden van een Bengaalse vrouw heb gekregen. Witvis met bloemkool en ui in een kerriesausje laten sudderen, lekker met rijst! Klinkt misschien gek, maar is lekker! Het is ook de enige manier waarop mijn man bloemkool lust.
Ik heb vanmorgen al erwtensoep gemaakt en pannenkoeken gebakken. Die warmen we straks na het zwemmen even op.