Dit schuift door naar morgen. Ik heb net alle groentes gesneden, sausje staat klaar en slowcooker stond al op te warmen, trek ik de kip open en die rook dus niet best . De kleur was al apart, maar in combi met de geur, ging het linea recta de afvalbak in (en hij had nog t/m morgen goed moeten zijn). Ik ga echt niet weer naar de winkel in dit snertweer. En daarbij is mijn oudste dochter net bezig aan haar tweede werkdag bij de appie, dus die wordt ook niet vrolijk als ik daar weer naar binnenwandel . Ik denk dat ik maar Chinees ga bestellen...
Is dit het recept dat jij gebruikt voor die zwarte peperkip? Die wil ik ook wel eens proberen. Is die heel scherp?? Ik hou er wel van, maar mijn oudste niet, dan bak ik voor haar wat kipblokjes apart.
Deze gebruik ik: https://www.eetspiratie.nl/kip-met-zwarte-peper-en-noedels-slowcooker/ En hij heeft wel wat pit, maar is niet heel scherp. Je kan sowieso wel minderen in peper. Het sausje waar het in gegaard wordt is ook zonder peper al smaakvol.
Koshary (rijst met pasta -in dit geval parelcouscous- en linzen, gebakken ui en een pittige tomatensaus) met een salade die ik nog even ga bedenken qua samenstelling
Net besloten om Chinees te halen i.v.m. 3 mee eters. Oudste dochter krijgt kale pasta, die is ziek. Op de planning stond eigenlijk aardappel partjes, sla en een boomstammetje.
Komende dagen eten we lekker makkelijk, want ik ben ook al aan het koken voor kerst Vandaag eten we pasta met gerookte zalm en tomaten-mascarponesaus
Ik word er net door mijn man op gewezen dat ik nog geen weekendtoetje heb bedacht. Was ik ook eigenlijk niet van plan met kerst voor de deur. Maar hij kreeg bijval van de kinderen dus heb me laten overhalen. Wordt wel super simpel natuurlijk Hangop met geklopte slagroom en fruit erdoorheen.
En ik kom er niet onderuit makkelijk te koken. Man heeft gisteren dus eendenborstfilets gekocht schijnbaar. Dus ik kook voor vanavond toch maar eendenborst, sinaasappelportsaus , verse tagliatelle en broccoli. Mannen !