Oehhh jij gaat genieten vanavond. Ik had zondag voor het eerst spare ribs uit de slowcooker, niet normaal lekker (tot nu toe alles uit de slowcooker overigens)
Haha ik zie dat je helemaal gewend bent aan je slowcooker Maar ze zijn idd heerlijk, de 2e keer dat we ze nu maken.
Donderdag altijd friet dag, vanavond gaan we het alleen halen bij de friettent ipv zelf bakken! Nog simpeler
Gisteren: Turks brood, zelfgemaakte kipshoarma, uit, paprika, sla en knoflooksaus Vandaag: kip tandoori uit de slowcooker met rijst
Rijst uit de oven (gegaard in melk/room mengsel), pompoen eveneens uit de oven en kip erbij in kruidige bouillon.
Wij krijgen eters over de vloer Ik heb een halfuurtje geleden een kilo zelf gekruide shortribs in de slowcooker gestopt, daarbij eten we oven patatjes en spinazie salade met feta, komkommer, tomaat en ene dressing. Als hoofdgerecht carpaccio. Bietencarpaccio voor mij en als toetje een zelf gemaakte panna cotta.