Zelfgemaakte tomatensoep met ballen (multicooker uitproberen), verschillende soorten tapas, rauwkost en stokbrood met allerlei dingen erop.
Laatst een grote zak mini courgettes voor bijna niks op de kop getikt. Dus het wordt couscous met ui, courgette en kikkererwten.
Na 2 weken camping eten we op de terugweg naar huis bij schoonouders taco's. Eindelijk weer echt gezond haha
Man was weg, ik moe, en oudste zei meteen bah toen ik zei spinaziepasta te gaan maken. Dus heb het plan omgegooid, penne gekookt en smac uit blik geopend, en we hebben penne met ketchup, smac en geraspte kaas gegeten. De kinderen ook nog wat rauwe paprika en tomaat. Was eerlijk gezegd een geweldig gezellige maaltijd
Hapjesavond: Mini frikandel en kaassouffle Nachos met pulled chicken en cheddar en guacamole Bladerdeeghapje brie/walnoot/honing Knakworst in bladerdeeg Rauwkost met dip Toastjes met zelfgemaakte zalmsalade Weekendtoetje: mini triffle van sous vide appel met steranijs, bastogne crumble en appel-kaneel mousse
Kip kerrie met peultjes en basmati rijst. Vanavond kaarten met de kinderen en hapjes (mini knakworst in bladerdeeg en voor ons tapenade en avocado spread en mini gehakt balletjes)
Zoon wil naar zo een vieze nep Japanner waar je in rondes mag eten. En aangezien er nog 2 vrienden van hem mee eten vind man dat hij mag kiezen.
Een pasta recept van Facebook. Zat oa in: Amandelen Gerookte paprika Chorizo Tomatenpuree Crème franchise Lente ui Rode wijn azijn Was heerlijk!
Plakjes bladerdeeg in vieren delen en vierkantjes als een bakje in een mini muffinvorm leggen. Daarin blokje brie en walnoot erop. Dan nog klein beetje honing erbij en evt wat gedroogde tijm. Honing kan je evt ook vervangen voor wat jam of chutney (bv vijgen, cranberrie, abrikoos, oid) Afbakken: ca. 15 min in voorverwarmde oven op 200 graden.