Weet je gezondheidscentrum dillenburg? Daar tegen over heb je wat winkeltjes zitten incl sparerib express. Daar zit hij nu, ik weet alleen niet of je er ook daadwerkelijk kunt eten (afhalen en bezorgen wel) Maar zeker de moeite waard (vind ik)
O jee, dat komt door mijn commentaar op pakjes en pakketten hè? Nee ik wil het graag weten want ik maak altijd dezelfde en in India werd weleens gezegd dat elke familie zijn eigen gerecht maakt op een bestaand recept zeg maar. Net als dat iedereen garam masala anders maakt. Maar als het heel veel werk is hoeft het niet hoor dat uittypen. En heel eerlijk? Ik kijk altijd in Indiase kookboeken als ik iets ga maken want zo goed de weg weet ik niet.
Weer Nems Het kostte even moeite m’n man over te halen maar blijkbaar ben ik goed met argumenten. Zo goed dat ie zei dat het toch geen zin meer had om iets anders te bedenken
Penne pasta met bolognaise en carbonarasaus en een stokbroodje. Jongste eet stokbrood met een kipschnitsel (lust geen pasta)
Koriander valt een beetje in de categorie Marmite. Love it or hate it Ik ben wel echt van team koriander, maar helaas eten ze dat hier niet, heb het iig nog nooit gevonden. Gedroogde koriander wordt wel veel gebruikt, de kruidenmengsels heten zelfs tabil carouia (= koriander met karwij). Maar dat smaakt heel anders dan verse.
Spruitjes met wat tonijn en een gekookt eitje. Niet echt een fantastische combo maar geen zin om boodschappen te doen.
Chinees varkenshaas in een hoisinmarinade met chili karamel, bami goreng en zoetzure paprika Lekker makkelijk, want de varkenshaas ligt al sinds gisteren in de marinade en de bami komt uit de vriezer
Wraps met een kipcorn Daarbij heb ik sla, komkommer, tomaatjes, paprika en honing mosterd saus. Zo vaak gelezen hier maar nog nooit gegeten.
Zoiets staat ook in het boek van Sonja Bakker. Ik heb elke keer als ik het eet het idee alsof ik bij de Mac zit Heerlijk!