Man en dochter eten bij opa en oma, ze eten aardappels, sperziebonen en rollade. Ik eet op mn werk, heb alleen nog geen idee wat.
Ja absoluut! Super mals! En ik gebruik hem ook nog steeds als slowcooker (want dat blijft om handig), maar als dat door omstandigheden misloopt, kan ik nog steeds dezelfde maaltijd op tafel krijgen met de high pressure functie. En na afloop gaat hij gewoon op de warmhoud stand. En ik stoom er bv mijn aardappels in voordat ik ze verder opbak, of gebruik hem als rijstpan etc. etc. Echt heel fijn ding!
Wij (dat wil zeggen, de kinderen en ik , mijn man is echt een miepert ), vinden het ook erg lekker! Ik heb dit recept als basis gebruikt: https://www.lowcarbchef.nl/recept/koolhydraatarme-spinaziequiche-met-feta Maar dan wel gewoon met een quichebodem (van bladerdeeg in dit geval). En omdat ik verse spinazie heb gebruikt, heb ik dat mee laten bakken/slinken bij het champignonmengsel.
Vriend is werken, oudste dochter bij haar vader en mijn jongste dochter eet patat bij de gastouder. Ik maak zelf zuurkoolschotel uit de oven met kaas en ananas.
Mijn dochter en ik houden een film avondje dus we bestellen lekker pizza met als toetje zelfgemaakte aardbeienkwark taart met oreo bodem
De overheerlijke Mexicaanse ovenschotel van een oud ZP lid (Eslem) http://mijnmixedkitchen.blogspot.com/2013/10/mexicaanse-ovenschotel-met-kip-groenten.html?m=1