Nee Hij leeft op brood met hagelslag en yoghurt. En vitamine pillen. En een appel, heel soms eet ie een appel.
Je had even eerder moeten reageren, nu was de boel al op en ik naar training. Anders had je gerust wat mogen hebben!
Italiaans stoofvlees met verse tagliatelle en gremolata. Ik heb volgens mij, als enige op heel ZP geen slowcooker , dus gewoon ouderwets sudderen op het kleinste pitje. Het staat al op.
Tuurlijk! Is eigenlijk heel simpel. Ik neem ongeveer 400 gr rijst. De rijst was ik even en gaat daarna in de pan met een blikje kokosmelk (400 ml) en dan nog een half blikje water en natuurlijk ‘verse’ kaffir lime blaadjes (ik haal ze bevroren bij de toko vandaan) en zout naar smaak. Van de blaadjes doe ik er 2 tot 4 van bij, afhankelijk van de grootte. Ik bereid dit verder in mijn crockpot express. Maar als je die niet hebt, kan het natuurlijk volgens de normale droogkook methode.