Mijn man heeft gisteren een snoekbaars gevangen. Dat maakt dat wij vanavond snoekbaars eten met een rucola stampot en sperziebonen
Stoverij met frieten en witloof salade . Volgens mij de 1ste keer in 20 jaar tijd dat manlief kookt. Ik heb hem alles stap voor stap uitgelegd en als hij hulp nodig had eventjes mee gekeken. Ik ben dus super trots op hem .
Ja is echt heel erg smerig (en ik lust bijna alles!). Ooit eens gegeten in 't ziekenhuis omdat ik moest kiezen tussen gekookte andijvie of bloemkool met nootmuskaat (nootmuskaat eet ik als moslim zijnde niet). Heb het niet opgemaakt en de voedingsassistente vond het zo zielig dat ze me een extra sojaburger had gegeven (was zwanger, en had daardoor echt steeds honger). Het kan ook zijn dat ik gewoon bevooroordeeld ben aangezien mijn moeder (óók een makkelijke eter) gekookte andijvie als enige groente zo smerig vond, en ik dat dan ook te horen kreeg. Maar vind het toch goed van mezelf dat ik het toen heb geprobeerd.
Vandaag: kipkrokant burgers op de grill op een italiaanse bol en een salade Morgen: aardappels, bloemkool met kaassaus en een hamburger Woensdag: Tortelloni met Napolitaanse saus, roerbakgroente en vegetarisch gehakt Donderdag: Wokgroente met vegetarische wokstukjes, rijst en een terriyaki saus Vrijdag denk ik een letftover uit de vriezer Zaterdag maken we altijd zelf pizza
Vandaag hadden we spaghetti en morgen lekker makkelijk soep met een stokbroodje kruidenboter. Moeten allebei de hele dag werken en om half 7 moet de oudste naar club.