Ik gebruik dit recept (als basis) voor de curry pasta: http://everydaygourmet.tv/recipes/thai-sweet-potato-soup-with-coriander-pesto/ Maar pas het wel een beetje aan naar wat hier (makkelijk) verkrijgbaar is. Korianderwortels vervang ik bv voor wat verse koriander. En galangal door wat gedroogde laos. En soms vervang ik de gedroogde chilies ook voor verse rode peper. En dan kip bakken en de pasta meebakken. Kokosmelk toevoegen en goed omroeren. Dan zoete aardappel in blokjes erbij en laten pruttelen tot die gaar is. Op het laatst nog even de bosui erdoor, zodat die nog een beetje knapperig is. De verse koriander strooi ik er pas op mijn bord overheen.
Pasta met tuinerwten, cherrytomaat, kip en champignons in een saus van rode pesto. Daarbij een simpele salade.
Lasagne met witte asperges en ham. Met een pestosaus. En heb ook maar stokbrood met tapenade en aioli gehaald. Kinderen zijn moeilijke eters, maar brood is altijd goed.
Man en oudste dochter pasta (van schoonmoeder) Ik en jongste dochter salade, soep met brood en restje pulled chicken
Recept van Sonja; wraps met krokante kipschnitzel, kruidenkaas, ijsbergsla, cashewnoten, avocado en beetje rode dressing. Het is bijna alsof ik naar MC Donalds ga
Mijn vriend heeft avonddienst dus ik eet met de meiden gebakken aardappels, lekkerbekje en salade. Alhoewel die salade waarschijnlijk puur voor mijzelf is. (Iets met: Lust ik nieeeet )
Mexicaanse burrito’s, dit recept: https://familieoverdekook.nl/mexicaanse-burritos-a-la-knorr-wereldgerechten/
Ik heb spareribs bij de slager gehaald en die gaat mijn vriend klaarmaken. Krulfriet erbij en een groene salade
Ik heb dorade met aardappel in schil, knoflook en kruiden uit de oven. Dat staat er al en en moet nog even bedenken welke groente ik erbij ga doen. Voor de kids had ik nog pasta van gisteren. Lekker makkelijk