Een gele curry met oa bloemkool en lamsvlees en zelfgebakken naan brood. Daarbij een salade met komkommer en yoghurt (lijkt wat op tzatziki maar dan veel grotere stukken)
3 uurtjes ongeveer denk ik, ik check gewoon tussendoor steeds. Als ze er goed gaar uit zien, zet ik 'm uit. Cola denk ik wel iets minder, eerder 200ml. En dan eventueel nog even indikken voordat het de oven in gaat.
Gisteren: gebakken aardappeltjes, ovenkroket, groene salade en warme appelmoes. Vandaag: iets met verse tomatensaus. Ik denk lasagne of spaghetti.
Wij schuiven vandaag bij mijn schoonmoeder aan, lekker Hollandse pot. Verse worst, aardappels, bloemkool en sperzieboontjes.
Kapsalon met zelfgemaakt kipshoarma en voor mij met zoete aardappelfriet (de rest krijgt gewone friet).
Quiche met oa prei, geitenkaas en walnoten. En mosterdsoep. Mijn man lust dit allemaal niet , dus hij eet brood met een goedgevulde omelet.