Voor de vleeseters spareribs van de bbq (staan sinds gisteren in de dry rub en gaan er straks op) Verder maïskolven, salade, en ik moet nog zien. Weet ook nog niet of we met 4 of 6 gaan eten.
Totaal geen zin om te koken met de warmte hier in huis, maar wel om eindelijk weer eens normaal te eten haha. Afgelopen 2 weken vooral makkelijk en meer vulling dan voeding gehad. Dus vandaag Hollands pannetje met jachtsaus, sperziboontjes, kip en rijst.
Zelfgemaakte tomatensoep met zelfgemaakte foccacia op verzoek van de oudste want dat is zulk lekker brood.
Hele aparte sushi ❤️ @Adje kijk es hoe mooi! Eentje is rode kool met groene asperges, radijs en stukjes appel. Eentje is gerookte kip met wortel. En eentje is biefstuk met radijs, wortel en avocado en rode peper. De partypooper en m’n moeder hadden ook nog zalm en rettich
Vanavond tagliatelle met champignonroomsaus met erwtjes en courgettes. Daarnaast een lekker stukje op de huid gebakken zalmfilet, salade en brood.
Kun je niet een instagram account gaan beginnen waar je je dagmenu/weekmenu post? Ik zou het meteen gaan volgen haha