Tuurlijk! Voor de baked beans zie foto (en echt niet de hoeveelheid water uit het officiële recept gebruiken. Ik heb erbij geschreven 100 à 200 ml, maar meestal doe ik echt maar een scheutje.) De parfait heb ik een simpel basisrecept opgepikt van masterchef australia (meegeschreven met een masterclass). Dus die ben ik nog een beetje aan het perfectioneren, aangezien het niet geheel duidelijk was welke hoeveelheden bij de ingrediënten hoorden. Maar ik zit al aardig in de buurt: Maak een meringue van 3 eiwitten en 75 gr fijne suiker. Klop 300cc slagroom op met 3 eidooiers tot het lobbig is. Spatel de meringue voorzichtig door het roommengsel (in 3 delen) Spatel hier fijngesneden/verbrokkelde oreo’s doorheen (kan ook met bastogne, stroopwafels, etc) en schep in een met plasticfolie beklede cakevorm en laat een paar uur in de vriezer staan.Je kan ook individuele bakjes vullen natuurlijk. Ik heb de laatste keer een siliconenvorm gebruikt met halve bollen.
Dat klinkt heerlijk, helemaal blij. Misschien wel als toetje voor kerst. Baked beans ook maar eens spullen voor in huis halen. Krijg er honger van! Bedankt voor het delen!
Allemaal restjes uit de vriezer, even een beetje opruimen dat ding. kip Thom ka, rijst met 1 of ander prutje en een pasta met 1 of ander prutje. Lag ook nog een beetje broccolisoep en daar is dochter dol op