Nee, ik doe er nooit wat bij. Zou nog een salade naast kunnen of zo. Maar ik vind het zo prima, gewoon een bord comfort food Ik heb een foto gemaakt van het recept. Ik doe ipv dikke plakken spek, gewoon twee pakjes gesneden ontbijtspek en dat snij ik dan (met alle plakjes op elkaar) in reepjes. Scheelt weer iets aan snijwerk. En er moet echt minder water bij dan in het recept staat. Ik doe meestal een klein scheutje water in het blikje van de tomatenblokjes om de laatste restje tomaat ook eruit te krijgen. Dus zal niet meer zijn dan 100 ml. Meer is echt niet nodig. En ik doe er meer ui in.
Hier is het maak de restjes op dag. Zoon eet restje nasi van gisteren. Gisteren hadden we er kippenvleugels bij, die zijn op, dus bak er 2 eieren voor hem bij. Dochter eet soep die over is van dinsdag met een afbakstokbroodje erbij. Man eet ook soep die over is van dinsdag en voor hem maak ik een flammkuchen erbij met daarop restjes paprika, courgette, aubergine en een uitje. Van diezelfde groente maak ik voor mezelf vegetarische burito’s. Haha allemaal wat anders maar allemaal wel heel makkelijk kwestie van opwarmen of even in de oven en klaar. De groente voor op de flammkuchen en in de burito’s heb ik vanmorgen om half 7 al gesneden en aangebakken dus is kwestie van opscheppen/vullen en de oven in als het straks etenstijd is.
Taco's met tomatensalsa, voor man en mij zonder taco. I.p.v. daarvan doe ik de tacovulling in ijsbergsla.
Zoete aardappel in pikante knoflooksaus, grote cajun garnalen van de grill (en voor man en oudste cajun kiphaasjes) en maïskolf van de grill.
Rode kool, aardappelen en vegetarische kip stukjes. Partner is niet op de hoogte van het ‘vegatarische gedeelte maar het gaat er goed in zie ik.
Thaise roerbak met mie, veel groenten en vega kip. Daarnaast nog door vriend gemarineerde tempeh spiesjes. Gekookt eitje, komkommer, kroepoek en satésaus erbij.