gisteren hebben wij een restje roti gegeten, vandaag eet man bami met sate en kroepoek. als ik uit mijn werk kom, haal ik dochter op bij zwager en schoonzus en eten wij samen daar, ivm dat man vanmiddag eindelijk weer naar het stadion (FC Utrecht) mag..
Het komt uit een kookboek (Ottolenghi), maar staat ook hier: https://favorflav.com/nl/recipes/fettuccine-met-pittige-cherrytomatensaus/ Scheelt weer typewerk De kipgehaktballetjes moet ik nog even een kruidenmixje bij zoeken. Ik denk dat het deze wordt:
Dat denk ik wel , ik heb het recept van hier. Volgens mij van @Adje (en die zei volgens mij toen dat ze wat smaak miste maar je kan zelf wat experimenteren met de ingrediënten). https://ashleywillems.nl/pindakip-uit-de-slowcooker-super-lekker/ Ik denk dat je het ook in een braadpan kan maken met wat extra vocht. Maar dan is het even kijken dat het niet te "nat" wordt. Is wel jet lekkerst als je een soort pinda pulled chicken krijgt.
Oh ja, dat zou goed kunnen. Ik heb dat 1x gemaakt en was niet zo onder de indruk. Wat teleurstellend was, omdat het zo populair leek onder slowcookereigenaren. Ik had me ook voorgenomen om flink wat smaak toe te voegen als ik het weer een keer zou maken. Maar dat is er nooit meer van gekomen
Ik zet het op mijn ‘to eat lijstje’ Altijd als iets me te binnen schiet wat we een tijd niet hebben gegeten, of wat ik echt snel wil uitproberen zet ik het op een lijstje in mijn telefoon (want anders vergeet ik het echt weer)
Goed idee, ik heb dat ook met dingen die ik dan een keer uitprobeer en lekker vind maar vervolgens vergeet en dan nooit meer maak totdat ik het recept weer ergens tegen kom