Ik ga uitgebreid voor mezelf koken. Voorgerecht: carpaccio van rode biet, gegaard in zoutkorst, met geitenkaascrème, walnoten en siroop van rode port Hoofdgerecht: paddenstoelenrisotto en eendenborstfilet met rode port-vijgensaus Nagerecht: sinaasappel-kardemom panna cotta, sinaasappel-kardemom crumble, gekarameliseerde vijg en sinaasappel karamel
Wij eten vanavond een verrassings-baksteen! Ken je dat? Dat je in je diepvries een bakje vind en het weer niet met een sticker hebt gemarkeerd wat erin zit, nou dat dus!
Jeetje wat een werk! Het lijkt wel een kerstdiner. Ik vraag me dan altijd af hoe je dit logistiek gezien voor elkaar krijgt.
Viel wel mee hoor. Dit was nog een vrij basic menu, waarbij je veel vooraf kan voorbereiden, of dingen die best vlot klaar waren. Zo heb ik de panna cotta al een dag eerder gemaakt. De crumble zelfs een week eerder (en meegenomen), en de bieten ook een dag eerder. Het enige lastige was in dit geval de kleine keuken met bagger keukenspullen