Heb wat jammer. We zouden vandaag boerenkool eten maar toen kwamen mn ouders met het idee om Chinees op te halen
Ik was hellofresh vergeten te pauzeren gelukkig had ik wel al recepten klaar staan. We eten vandaag: Gehaktballetjes in sticky saus met noodles en sperziebonen.
Makarouna met gekruide bloemkool uit de oven. Ik had de saus al gisteren gemaakt, hoef dus alleen nog bloemkool in de oven te doen en pasta koken. Voor de liefhebbers gaan er nog wat hete pepers in de airfryer.
Broccoli zoete aardappel soep met linzen als lunch, vanavond denk ik pasta (vegan) Bolognese met groene salade.
We hebben nog een restje boerenkool. Omdat het toch niet voldoende is staat er nu een verse kan erwtensoep op. Man "offert" zich wel op om daar aan te beginnen
Wraps met gehakt en mexicaanse groente, en nog divers beleg erbij zooals rauwkost, verse guacamole, etc.