Die van een paar pagina's terug. Zowel de nasi als babi pangang https://gezinoverdekook.nl/slowcooker-babi-pangang-is-lekker-en-makkelijk/ https://ashleywillems.nl/nasi-goreng-zoals-bij-de-chinees/
Man de deur uit en dan bestel ik standaard Chinees, toch wel een dingetje dat hij deze maand drie dagen niet thuis eet. De bami komt mij mijn neus uit.
Ik denk wraps met zalm uit de oven, cherrytomaatjes, avocado, komkommer en feta met een yoghurtsausje. Heb ik al dagen zin in.
Het is niet veel moeilijker dan het er staat. Zalm met wat olijfolie, zout en peper in een ovenschaal doen. Ik leg er wat cherrytomaatjes/snoeptomaatjes omheen en wat plakjes knoflook vaak. Dat ca. 25 minuten in de oven op 180 graden. Verder gewoon nog wat verse tomaatjes, komkommer en avocado snijden en in schaaltjes doen. Feta verkruimeld in een schaaltje. Ik maak op basis van Griekse yoghurt een knoflooksausje met twee of drie teentjes knoflook en zwarte peper. En dan gewoon zelf aan tafel de ingrediënten op je wrap doen. Super simpel en heel lekker.