Goulash. Op hoop van zegen dat het lukt, ik heb een keer eerder sukadelappen gebruikt voor hachee, maar toen was het vlees gortdroog.
We eten vegetarische burgers (nep kip) met zoete aardappelspread en rode kool atjar en daarbij lamb weston grill fries
Zalmchowder met prei en venkel, stokbroodje met kruidenboter. En zelf eet ik een volkorenbroodje met kipfilet, komkommer en tomaat.
Oee dat klinkt lekker! Wil je het recept van de chowder delen? Dan zet ik die op mijn lijstje voor volgende week!
Gisteren was ik lui, dus lekker chili con carne uit de vriezer getrokken. Vandaag wraps met gepaneerde kip, sla en tomaat
Tuurlijk! Wij vinden hem heerlijk, staat hier al jaren oo het menu. We laten inmiddels wel de aardappel weg. Ik heb nl nooi zakken aardappels is huis, dus dat vond ik zo’n gedoe. Maar we vinden hem nu ook lekkerder zonder de aardappel.