Deze middag verse garnaalkroketten voor we weer naar huis vertrokken van de zee Je bent niet echt aan de zee geweest zonder goeie garnaalkroketten
Ik vind deze lekker. Al gebruik ik niet die kruidenmix maar kruid ik het gehakt met knoflookpoeder, uienpoeder, paprikapoeder en een klein beetje zoete ketjap. En ik maak zelf de aardappelpuree. Ik eet vandaag: Ovenschotel gehakt met prei en kaas https://www.ah.nl/r/1190078
Ja! 800 gram aardappelen koken, de helft van aardappelen met je vork plat maken op de bodem. Gehakt rul bakken met kerriepoeder, prei erbij tot het zacht is. Prei/gehaktmengsel op de laag aardappelen. Dan de 2e helft van de aardappelen op dezelfde manier er bovenop. Slagroom/kookroom erop gieten (even een paar keer met een vork prikken zodat het erin zakt. Een laag gerapste kaas erop. 30 minuten op 180 graden en de laatste 5 op de grillstand.
Dit recept van Njam tv: https://njam.tv/recepten/kruidige-puree-met-schelvis-en-waterkers?utm_source=Njam%21+Master+List&utm_campaign=e7f50d9c1d-EMAIL_CAMPAIGN_2022_10_04_07_45&utm_medium=email&utm_term=0_1ed7dfd1bd-e7f50d9c1d-183117170