Komende week gaan we de voorraadkast en vriezer een beetje leegeten. Vandaag gegrilde kip, met tuinerwtjes, aardappelkroketjes en een salade Weekendtoetje: Tarte tatin met specerijen-roomijs (tonkaboon, vanille, kardemom en steranijs)
Wij lunchen uitgebreid nu vanwege de verjaardag van de oudste. Dus vanavond simpel, verse pan soep en broodjes knakworst.
Gisteren pasta met penne, rode pesto, zongedroogde tomaten, spinazie en kip gegeten. Vanuit de slowcooker. Was goddelijk. Vandaag even wat makkelijkers: krieltjes, gekookte broccoli en een schnitzel.
"Restjesdag" vandaag, dan maken we alle overblijfsels die nog in de koelkast staan op. Ik maak er vandaag kerriesoep bij
Vlinderpasta met een saus van kookroom, gorgonzola, oesterzwammen, spekjes, rucola en rode ui. En Vlinderpasta met bolognese saus (kindjes).
Hahaha, echt niet! Het is ‘vriezer/voorraadkast week’ (ik heb meer ruimte nodig voor mijn kookspullen én kerst )