Wat we hier lekker vinden is een paella variant: dus in ieder geval met saffraan en dan doen wij uitgebakken chorizo (en de rijst dan aanfruiten in het vet van de chorizo), kipfilet (stukjes) en doperwtjes. In paella doen we wel grote garnalen, maar in de risotto niet. Maar eigenlijk kan je van alles naar smaak in risotto mikken. En op ah.nl heb je ook heel veel recepten.
Penne met boeuf stroganoff en een salade. Dochter houdt niet van rood vlees, zij eet de Penne met geroosterde romanesco en Parmezaanse kaas.
Met paddestoelen en parmezaanse kaas Risotto: Uitje fruiten in olijfolie. Dan de rijst erbij. Scheutje witte wijn. Goed roeren Scheutje citroensap. Goed roeren Dan beetje bij beetje bouillon erbij (ik gebruik altijd tuinkruidenbouillon uit een potje) tot het gaar is. Paddestoelenmix kort roerbakken in olijfolie. Beetje peper erover. Ik gooi dan meestal de paddestoelen in de pan met risotto, maar je kan het ook los serveren. Op het bord kaas raspen naar smaak.
Boerenkool met chorizo risotto. Via Google kan je vast meerdere recepten vinden. Super makkelijk en lekker.
Vanavond eten we een vers pakket noedel curry soep, ben benieuwd. En anders ligt er nog een zak patat in de vriezer.