Oudste dochter vliegt vandaag voor een week naar Amerika en eet in het vliegtuig. Man is met zoon vertrokken naar zijn ouders en eet daar. Middelste dochter en ik zijn dus met zijn tweeën. Wij eten zalm van de grillplaat. Zij met frietjes en ik met roerbakgroente en teriyakisaus.
Asperges met ham en hollandaisesaus, krieltjes en een gekookt eitje. Morgen eet ik met een vriend in een vegan restaurant omdat mijn favoriete zanger daar gaat optreden
Zelf pizza beleggen en als toetje slagroomijs met aardbeien, aardbeien saus of chocolade saus en slagroom.
Man en kinderen eten kip Tandoori. Volgende week wordt een wat ongezondere week, dus ik neem nog even een balans dag vooraf Zal weer een maaltijdsalade worden, vind ik sowieso altijd heerlijk En ook het weekendtoetje wordt wat gezonder dan normaal: 65 graden rabarber (sous vide) met hangop en ik denk nog een crumble of misschien gewoon wat gehakt pistachenootjes.