Wij eten vandaag een lekker broodje hamburger met daarbij ijsbergsla gemengt met selleriesalade. Hmmm...
Ik vroeg me af he, ik wil morgen aardappenpuree maken, maar vind het altijd een beetje saai. Wat zou ik er nou doorheen kunnen doen dat het iets interesaanter is zeg maar. Zat zelf te denken aan een bosui heel fijn te snijden oid. Is dat wat? Of hebben jullie nog anderen ideen?
gewoon een klodder boursin er doorheen roeren? En is iets van bieslook of pieterselie of basilicum fijn gehakt erdoor heen lekker?
@draak: bieslook, doe ik ook altijd, groene spikkeltjes, staat ook meteen leuk hier erwtensoep... vond het wel bij het weer passen
* Zelfklaar gemaakt sla, met van alles erin * Geschrapte worteltjes * Kriel aardappeltjes * Gebakken kibbeling
Karbonades, aardappeltjes uit de oven met rode uien en rozemarijn, rauwe rode kool en komkommersalade. Soep en toetje weet ik nog niet wat 't gaat worden.