@Marlous, hoe maak je gepofte aardappel? (wij doen dat in de BBQ in de zomer, aardappel in zilverfolie en een tijd in de kolen)
Dat ga ik ook maken. Hoe maak jij het? Ik doe er normaal gehakt in maar zat nu te denken aan vleesreepjes.
sperzieboontjes met spekreepjes en lenteui, gekookte aardappelen en ketjapspek met een tomaten/rodeui salade.
Per persoon een flinke aardappel. Even wassen zodat alle aarde van de aardappel af is. Paar keer inprikken met een vork en dan op een bord in de magnetron leggen. 10 Minuten in de magnetron en dan nog ca 10 minuten onder een schone theedoek of aluminiumfolie laten nagaren. Dan doormidden snijden en lekker kruidenboter of saus er tussen doen. Ik vind het zo veel lekkerder en zo veel sneller klaar dan de standaard gekookte aardappelen.
Wij eten gekookte aardappelen met savooi kool en tomatensaus met gehakt. Dat in laagjes in een overschotel en even onder de grill met kaas erover... Hmmm!