Stond een keer in de Libelle.Recept volgt.Pak straks mijn laptop even.Dat typt makkelijker dan mijn tablet.
Ooo nu heb ik echt honger hahaha. Wij gaan vanavond aan de Zweedse gehaktballetjes en dan maak ik er denk ik nog wat ragout bij. Lekker makkelijk vandaag .
Voor de geinteresseerden hierbij het recept van Stamppot broccoli met salami en pijnboompitten 1,5 kg kruimige aardappelen geschild 800 gram broccoli in roosjes 2 eetlepels pijnboompitten 1 eetlepel olijfolie 1 salami-worst (250 gram) in plakken 200 ml creme fraiche Kook de aardappelen in ruim water met zout in 20 minuten gaar. Kook de broccoli 10 minuten. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord. Verhit de olijfolie in de koekenpan en bak de salami 3 tot 4 minuten. Giet de aardappelen en broccoli af. Stamp ze grof. Schep er de creme fraiche met de pijnboompitten en salami en wat peper naar smaak door. Eet smakelijk!
Behappy dat klinkt lekker ga dat een keer proberen. Maar niet nu , nu gaan we nasi halen geen zin in koken .
Ik opende vandaag dit topic zonder te weten dat er al zoiets bestond... (http://www.zwangerschapspagina.nl/de-lounge/370118-achter-fornuis-2.html) en daar werd gevraagd naar mijn recept van mijn zelfbereid stoofvlees, dus hier komt ie: Je stooft 1kg rundsgehakt aan in een grote kookpot. Voeg peper en zout toe. Wanneer het vlees ongeveer een half uur heeft kunnen garen voeg je een volledig flesje La Chouffe toe en een grote lepel stroop (appel-peer). Je laat het vlees nog een half uur verder garen in dit brouwsel. Voeg nu 3 boterhammen toe met mosterd (zonder korst) en laat ze erin weken als bindmiddel. Voeg ook enkele (3) blaadjes laurier toe. Naar smaak aanlengen met water (en eventueel terug brood) en een blokje vleesbouillon. Zeker nog verder laten sudderen. Mijn vlees heeft vandaag 3u kunnen sudderen en dat was juist goed. Smakelijk!