Wat eten we vandaag? (deel 5)

Discussie in 'De lounge' gestart door Jel, 10 mrt 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Bloemmm

    Bloemmm VIP lid

    31 mrt 2010
    18.894
    1
    38
    Wormer
    Gisteren thuis gemaakte broodje shoarma.
    En vandaag Spinazie in tomatensaus met een eitje
     
  2. nijntje1984

    nijntje1984 VIP lid

    15 sep 2008
    15.693
    1
    0
    spaghetti
     
  3. giraf

    giraf Niet meer actief

  4. flowerpower50

    flowerpower50 Niet meer actief

    Een ovenschotel. welke weet ik nog niet.
     
  5. karine

    karine Fanatiek lid

    13 mei 2007
    3.694
    0
    0
    Maggi smulpannetje Goulash
     
  6. Chiggy

    Chiggy VIP lid

    29 aug 2010
    12.876
    25
    38
    Rotterdam
    Er is nog bami over van gister... dus dat staat vandaag weer op het menu :)
     
  7. bernadet26

    bernadet26 Fanatiek lid

    28 sep 2009
    1.335
    1
    36
    winkel medewerkster
    de jachtschotel van gister (was nog zo veel over kunnen we nog wel een keer van eten met iets erbij een salade of zo)
     
  8. Hamsteren

    Hamsteren Niet meer actief

    ok wie weet dit toevallig?
    Bij de marine aten we wel es een of andere preischotel.
    Nou was het eten niet altijd yummie daar... maar dit was altijd zo op!
    Weet iemand een lekkere ovenschotel met als hoofdbestandeel prei???
    Of ben ik nu in het verkeerde topic :( ?
     
  9. Troelaa

    Troelaa Niet meer actief

    Vandaag eten we hollands pannetje :)
     
  10. Greyhound

    Greyhound Actief lid

    27 feb 2012
    405
    0
    0
    NULL
    NULL
    Laag koolvisfilet, prei met mosterd en creme fraiche gemengd, peper en zout, aardappelpuree en laagje kaas.
     
  11. maja82

    maja82 VIP lid

    30 jan 2007
    15.508
    1
    0
    Preischotel: Gehakt rullen, flink kruiden erover (gehaktkruiden met uitjes, peper, zout), prei erbij en kerriepoeder. Even laten bakken.
    In de ovenschaal laag aarappelpuree, daarover het gehakt/preimengsel, weer een laag aardappelpuree en geraspte kaas erover. Dan 20 a 30 minuutjes in de oven en smullen maar:)
    Ook lekker met spitskool trouwens, ipv prei.


    Ontopic:
    Vandaag eten we restje macaroni van gister met een kruidenstokbroodje erbij.
    Morgen eten we gebakken aardappeltjes in de schil met rozemarijn en andere kruiden, sperzieboontjes en een ham/kaasburger.
     
  12. Jel

    Jel Niet meer actief

    puree met hamburger en witte bonen in tomatensaus.
     
  13. Linana

    Linana Niet meer actief

    De rest van de mexicaanse ovenschotel, die we eigenlijk pas morgen moesten eten volgens mijn weekmenu. Maar mijn vriend heeft de boel omgegooid.....
     
  14. Hamsteren

    Hamsteren Niet meer actief

    Pittige spercieboontjes -voor mij
    Gewone spercieboontjes - voor dochter
    helaas ping - voor man, is laat thuis van werk :(
     
  15. Linana

    Linana Niet meer actief

    Weet iemand trouwens hoe lang je aardappels, geschild in water met zout, kan bewaren in de koelkast?
    Dankzij mijn vriend heb ik nu een hele pan geschilde ongekookte aardappelen in de koelkast staan.
    Het is de bedoeling dat ik ze morgen ga koken
     
  16. Ranniej20

    Ranniej20 Actief lid

    27 dec 2008
    267
    0
    0
    De laatste paar dagen geen zin om te koken.. Toch maar doen..

    Aardappels, witte bonen in tomatensaus en een gehaktballetje met satékruiden
     
  17. lioness74

    lioness74 Niet meer actief

    Nou tot morgen en in de koelkast,dat moet lukken hoor!
    Gebeurt mij ook wel eens...

    Ik eet vandaag op mn werk (16.00 beginnen) ik denk friet met snack.

    Voor de rest hier heb ik gemakkelijk rijst met chicken tonight gemaakt.
     
  18. Marnat

    Marnat VIP lid

    10 aug 2009
    29.821
    3
    38
    Vrouw
    Medewerker Thuiszorg
    Groningen

    Nee mijn ervaring ruiken en blauwe plekken.
    Zonder zout kan wel , ik heb nu ook de aard voor morgen al in de koelkast maar wel zonder zout .

    Hier vandaag aard, doperwten wortel en schnitzel.
    Morgen stamppot boerenkool
     
  19. Linana

    Linana Niet meer actief

    Hmm.. ze zien er nu nog goed uit...
    Ik denk dat ik ze vandaag dan maar gewoon ga koken. Ik wou er aardappelpurree van maken en dan eventueel verwerken in een ovenschotel. Dus de purree kan ik morgen ook nog wel maken dan.
    Kerels ook soms...:cool:

    Mamakelly
    Friet en snack klinkt ook zo verleidelijk, lekker!
     
  20. Marnat

    Marnat VIP lid

    10 aug 2009
    29.821
    3
    38
    Vrouw
    Medewerker Thuiszorg
    Groningen

    Lijkt me wel verstandig .
    Kerels idd zeggen dat wij mogen beslissen maak je het klaar zout er op enz komen ze thuis heb geen zin in aard . mijn les aard klaar maken zonder zout , als de kans er is dat het wat anders word .
    Dit gebeurt bij ons vaak als we vrij zijn of als er wat tussen komt dat het wat anders word .

    Dus je raad het al donderdag met hemelvaat maak ik van te voren niks klaar .
     

Deel Deze Pagina