Vanavond mijn lievelingsrecept: Roseval aardappeltjes en groenten uit de oven met biefstuk Hoe? Ik snijd roseval aardappeltjes door vieren en kook ze heel even (met schil). Ik snijd wat groenten (bv: courgette, rode ui en wortel) in hapklare stukken en doe dit in een ovenschaal samen met de aardappeltjes. Hier gaat olie, zeezout, peper, rozemarijn en tijm overheen en dan gaat de boel voor +/-30 min op 200 graden in de oven. Mijn biefstuk bak ik in veel boter 2 minuten aan beide kanten en ik voeg zout en peper op het laatste toe. Ik giet de jus in een kom en leg daar de biefstukken bovenop en dek ze af met folie. Vijf minuten later zijn de biefstukjes uitgerust en klaar om te eten. Het lekkerste van dit recept is de groentjes uit de oven dippen in de biefstuk jus, mmmmmmmmmmmmmm!
Pasta als voorgerecht(zoals hier gebruikelijk is) en daarna gebakken aardappels, worstjes en spinazie met ei