heb trouwens nog een tip voor mensen die er een hekel aan hebben om smerige handen te krijgen als je gehakt moet kneden en ballen gaat draaien. je kent dat vast wel, vettige handen, gehakt onder je nagels en ringen en als je klaar ben en je wilt je handen wassen zit de kraan ook onder de troep. ik gebruik altijd van die plastieke (chirurgen) handschoentjes, ideaal, lekkere schone handen en vooral schone nagels. ook ideaal om gemarineerd satevlees aan stokjes te prikken of ff in de tuin bezig te zijn (geen zwarte rouwranden meer, die je bijna niet weggepoetst krijg) laatst een doos met 100 stuks bij kruidvat gekocht voor 4,99. supermarkt heeft ze ook maar dan betaal je voor 10 stuks 1, 39 van het merk sorbo. ach ja, gemak dient de mens hè.
witlof ham/kaas uit oven. aardappel puree(denk ik) en een geparneerde schnitzel.mmmmmmmmm en als Desserrrrrrrrrrrrr STRACIATELLA toetje yoghurt en chocolade.
Hmz wij eten misschien.. aangebrande snitzel ( lette niet op ) doperwten en aardappel salade... Als man lief ze te aangebrand vind dan word het patat hahaha