Tis een typisch Engelse stoofpot. Hier een recept: http://www.blablablog.nl/B1038127581/C1 ... index.html Maar hij varieert, dit is niet precies het recept zoals ik hem maak. Ben te lui om die over te tiepen, hehe. hij is trowuens het lekkerst als je hem een dag van tevoren maakt!
Kipham rolletjes met aardappelen en groente Recept voor Hachee : - 1 zakje Silvo kruidenmix voor Hachee - vlees in blokjes snijden bv rundvlees - ongeveer 3 á 4 uien klein snijden - de mix + 3 dl lauw water door elkaar roeren - boter verhitten en vlees snel bruin bakken - uien toevoegen even meebakken - het mengsel toevoegen en aan de kook brengen - het geheel 2 uur zachtjes laten stoven in een gesloten pan en af en toe roeren - eetsmakelijk ps: dit recept staat op de achterkant van het zakje Silvo
Hey dames, Dat zijn aardappelen met kofte. Kofte is turks. Je maakt dat met gehakt, uitjes, peterselie, kruiden en zout. Of je kan bij een turkse winkel zo'n Kofte Mix kopen (is ook veel makkelijker) Je legt eerste de schijfjes aardappelen in een ovenschaal. Vervolgens leg je de zelfgemaakt kofte erop. En daarna voor de sier, schijfjes tomaten en groene/rode paprika. En als sausje meng je tomatenpuree met water samen en gooi je dat erover heen. En vervolgens doe je het in de oven. Je kan dit met rijst serveren.
Gekruide kipfilet, gevult met ham-kaas. Gekruide krieltjes Worteltjes Championne sausje Papepers gevuld Hmmm , heerlijk gegeten !
Valentijnspasta oftewel hartjespasta met selfmade paddestoeltjessaus geserveerd met kaas en cherry tomaatjes